Za prste obliznit!
Za 4 osebe potrebujete
• 12 piščančjih stegen
• 2 koruzna storža
• 4 blage feferone
• 5–6 žlic olja
• 1 žličko medu
• 2 žlici omake worcester
• 1 žličko blago ostre mlete paprike
• sol, poper
Priprava
Piščančja stegna oplaknite in jih posušite. Oplaknite in osušite tudi koruzo in vsak storž zrežite na 4 kose. Feferone oplaknite.
Zmešajte od 3 do 4 žlice olja, med, omako worcester, papriko, sol in poper. S pripravljeno mešanico natrite meso. Stegna nato ob rednem obračanju približno 15 minut pecite na žaru. Koruzo in feferone nakapajte z oljem, jih začinite s soljo in poprom in jih prav tako približno 10 minut pecite na žaru.
Čas priprave: približno 35 minut.
Na osebo: približno 620 kcal, beljakovine: 46 g, maščobe: 43 g, ogljikovi hidrati: 12 g.