Najtopleje priporočamo: en droben dodatek in čisto običajen čaj se spremeni v poseben užitek.
Sok
Lahko uporabite ribezovega, grozdnega, jabolčnega ali pomarančnega: dovoljeno je vse, kar vam je všeč. Malce eksperimentirajte in najdite pravi odmerek.
Suho sadje
(kot so marelice, jabolka) zrežite na drobne koščke in jih poparite v črnem ali rooibos čaju. Uporabite le nežveplano sadje!
Pomarančno & limonino lupinico
(neškropljenih sadežev) tanko olupite in jo brez belih delov denite v prevretek in pustite stati najmanj 5 minut. Precedite in pijte.
V skodelico denite 3 tanke rezine ingverja, ga poparite z najljubšim čajem in se veselite lahne ostrine. Slastno tudi z medom!
Limonino travo prepolovite in jo zrežite na tanke trakove. Prelijte s čajem (najbolje se poda rooibos) in pustite stati približno 5 minut. Cimetovo palčico poparite z vrelo vodo, po 10 minutah pa dodajte še vrečko črnega čaja. Pustite stati še 2 minuti.