Nedeljo, 17. marca, si popestrite z obiskom Krvanca, kjer bo v okviru dogodka European Food Summit med 11. in 16. uro potekal Gourmet na snegu.
Na lepi krvavški plaži bomo v nedeljo na tradicionalnem dogodku, ki ga organizira Jezeršek gostinstvo v sodelovanju z STO in Turizmom Ljubljana, zopet uživali v vrhunski kulinarični ponudbi.
Z nami bodo najboljši kuharski mojstri iz vse Slovenije:
- Tadej Gašparin (Pikol)
- Ago Špacapan, (Špancapanova hiša)
- Luka Gmajner in Marko Magajne (Galerija Okusov)
- Tomi Češek (Zebra Patisseries) in
- Sebastjan Elbl (Restavracija Blejski grad).
Čudovita hrana, odlične penine in pester spremljevalni program obljublja pravo kulinarično zabavo na snegu.
Pridružite se nam!
Sodelujte v nagradni igri in osvojite dve smučarski karti in dva degustacijska kupončka. V nagradni igri sodelujte na naši Facebook strani tukaj!
Sicer je cena posameznega kupončka 4,50 €, vstop na dogodek pa je prost. Več o Evropskem simpoziju hrane si preberite tukaj.
Novo na Metroplay: Kako lahko vzdržujemo mišično maso ter preprečimo težave, kot so sarkopenija in osteoporoza?