Sestavine za eno osebo: 180 g fižola (v pločevinki), 350 g rdeče, rumene in zelene paprika, 2 paradižnika, 4 črne olive, čebula 4 vejice peteršilja, 2 žlici kisa, sol, poper, 1 žličke gorčice, 1 žlička olja.
PRIPRAVA:
1. Fižol odcedite. Papriko in paradižnik operite, očistite in narežite na srednje velike kose. Fižol, papriko, paradižnik in olive zmešajte.
2. Čebulo olupite in nasekljajte. Zmešajte jo z žličko nasekljanega peteršilja, kisom, soljo, poprom, gorčico in oljem ter polijte po zelenjavi. Na koncu okrasite s preostalim peteršiljem.
Čas priprave: 15 minut
369 kcal; 16 g maščobe ; B: 17 g; OH: 36 g
Novo na Metroplay: Kako lahko vzdržujemo mišično maso ter preprečimo težave, kot so sarkopenija in osteoporoza?