Paprika s fižolom

4. 4. 2007
Deli
Paprika s fižolom.

Sestavine za eno osebo: 180 g fižola (v pločevinki), 350 g rdeče, rumene in zelene paprika, 2 paradižnika, 4 črne olive, čebula 4 vejice peteršilja, 2 žlici kisa, sol, poper, 1 žličke gorčice, 1 žlička olja.

PRIPRAVA:

1. Fižol odcedite. Papriko in paradižnik operite, očistite in narežite na srednje velike kose. Fižol, papriko, paradižnik in olive zmešajte.

2. Čebulo olupite in nasekljajte. Zmešajte jo z žličko nasekljanega peteršilja, kisom, soljo, poprom, gorčico in oljem ter polijte po zelenjavi. Na koncu okrasite s preostalim peteršiljem.

Čas priprave: 15 minut

369 kcal; 16 g maščobe ; B: 17 g; OH: 36 g

Novo na Metroplay: Kako lahko vzdržujemo mišično maso ter preprečimo težave, kot so sarkopenija in osteoporoza?