Ste si zadali novoletne zaobljube? Boom Box nagrajuje in jih pomaga izpolnjevati! (NAGRADNA IGRA za Boom Box ovsene kaše in druge izdelke)

Zaobljube je precej lažje izpolnjevati s pravo motivacijo in mi je imamo za vas celo škatlo! Z Boom Boxom boste zagotovo osvojili nove zdrave prehranske navade. 

Ste si zadali novoletne zaobljube? Boom Box nagrajuje in jih pomaga izpolnjevati! (NAGRADNA IGRA za Boom Box ovsene kaše in druge izdelke) (foto: Profimedia) Profimedia

Se kakšna zdrava navada navezuje tudi na prehrano? Odlično! Za vas imamo motivacijo in spodbudo za dni, ko boste hoteli obupati. Zdravo ni vedno slabo, poleg tega vam bo telo precej hvaležno!

Skupaj bomo v januar zakorakali z bolj zdravimi prehranskimi navadami. In ne, ne govorimo o zapletenih receptih, niti o hujšanju ter sledenju kakšni nori dieti. Dovolj je že, da si zadaste majhne navade, ki vas bodo spremljale dolgoročno in sčasoma izbrisale kakšno slabo navado. Velja prepričanje, da je zdrava prehrana dolgočasna, draga in je potrebno zanjo imeti veliko časa. Pa je res tako? 

Mi vemo, da obstajajo tudi bolj preproste rešitve ...

Nutricionisti so pomagali pri razvoju Boom Box izdelkov, ki so različnih okusov in vas bodo prepričali, da je zdrav obrok lahko zelo okusen! Izdelki so: 

  • ovseni
  • brez dodanih sladkorjev
  • popolnoma na rastlinski osnovi (veganski)

Boom Box je bil ustvarjen z mislijo na to - da z majhnimi koraki z uravnoteženo prehrano na osnovi ovsa začnemo uvajati spremembe, ki bodo izboljšale kakovost našega življenja.

Nagrajujemo! 🎁

Ker je lažje z veliko mero motivacije, smo poskrbeli tudi za to! Kar 3 srečneže bomo obdarili s škatlo Boom Box izdelkov! 
Boom Box

Kaj morate storiti? Spremljajte našo rubriko Veganuar in desno v okence vpišite svoj najljubši veganski recept, ali katerega koli, ki vam pride na misel. Lahko je zelo preprost in vsebuje malo sestavin. Držite pesti in z malo sreče bomo med vsemi recepti izžrebali prav vas!