Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
shutterstock_337237862

Foto: Shutterstock

Sodeluj v najbolj simpatični akciji ta čas! Prijavi se, nominiraj in glasuj za #vztrajam ime meseca. Vsa imena mesecev se bodo konec leta potegovala za #vztrajam ime leta 2019.

Namen akcije

Zgodba vsakega posameznika je unikatna. Vsak v življenju doživi svoje unikatne trenutke in doživlja svoje borbe. Življenje niti dveh ni enako. Vsi doživljamo vzpone in padce. Vsi imamo včasih neskončno dober in včasih neskončno slab dan. 

Zato bomo pokukali v življenje posamezni(c)kov, ki se jim včasih le malo več da. Ki so v svojem življenju (pa naj bo to kakršnokoli) vtrajni, odločni, pogumni in srčni. Ker zgled vleče!

Potek akcije

V prvem tednu meseca zbiramo kandidat(k)e za ime meseca. Nominiraj sebe ali koga, ki ga poznaš in za katerega veš, da je vztrajen, srčen in je/bo čudovit zgled drugim. Kandidati so lahko nominirani večkrat.

V drugem tednu meseca glasuj za enega izmed treh izbranih kandidat(k)ov in odloči, katerega kandidata bomo konec meseca pobližje spoznali v besedi, sliki in videu. Eno/enega, ki bo glasoval, bomo nagradili!

Imena mesecev:

Vzpodbuda k prijavi

Vsako ime meseca bo predstavljeno v besedi, sliki in videu. Vsakemu bomo podarili tudi manjšo nagrado. Konec leta, ko bomo izbirali #vztrajam ime leta 2019, pa bo zmagovalec prejel čudovito nagrado. Nagradili pa bomo tudi tiste, ki bodo glasovali!

Glavna nagrada je vikend paket za 2 osebi na Golteh, ki se lahko koristi od aprila do septembra 2020.

Glasuj za #vztrajam ime januarja!

Kandidati za #vztrajam ime januarja:

Eva Škofič Maurer

Domen pravi: "Eva, klovnesa zdravnica pri Rdečih noskih, ki bolnim otrokom rišejo nasmehe na obrazu, je res občudovanja vredna. Občudujem njeno vztrajnost pri delu z otroci, ki vsekakor ne more biti enostavno."
Več >> na facebook strani

Boštjan Gorenc Pižama

Drago pravi: "Ne le, da me vedno, ko grem gledat njegov nastop nasmeje, spoštujem tudi njegovo delo pri popularizaciji branja za otroke. Zdi se mi pomembno za našo prihodnost, da bodo otroci radi brali. Pa je skoraj vseeno, kaj, samo da berejo. Pižama je res super. Da ne omenjam niti, da se ga sedaj za stojalom za mikrofon RES skorajda ne vidi več."
Več >> na facebook strani

Aleksandra Popović

Nejc pravi: "Le nekaj let nazaj jo je doletela huda diagnoza - rak, katera ji je močno spremenila življenje, vendar je po vsem tem, kar je morala preživeti, še vedno polna optimizma in pozitivne energije, katero deli med svoje prijatelje, saj je bolezen uspešno premagala. Pred kratkim Je postala tudi ambasadorka programa SVIT. Je oseba, na katero se lahko zaneseš in pomaga po svojih močeh, je humana in se zavzema za pravice ranljivih skupin ljudi. Aleksandra Popović je ženska, žena, mati in dama, ki je lahko marsikomu izmed nas vzornica, saj je šla skozi veliko hudega v življenju, a nikoli ni obupala, tudi ko je bilo najtežje in najhuje."
Več >> na facebook strani

Glasuj!

Med vsemi, ki boste glasovali in vpisali svoj e-naslov, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel manjšo nagrado.

#vztrajam ime meseca 13. januar 2020

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.