Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
vztrajam-ime-2020m

Foto: Shutterstock

Sodeluj v najbolj simpatični akciji ta čas! Prijavi se, nominiraj in glasuj za #vztrajam ime meseca. Vsa imena mesecev se bodo konec leta potegovala za #vztrajam ime leta 2020.

Namen akcije

Zgodba vsakega posameznika je unikatna. Vsak v življenju doživi svoje unikatne trenutke in doživlja svoje borbe. Življenje niti dveh ni enako. Vsi doživljamo vzpone in padce. Vsi imamo včasih neskončno dober in včasih neskončno slab dan. 

Zato bomo pokukali v življenje posamezni(c)kov, ki se jim včasih le malo več da. Ki so v svojem življenju (pa naj bo to kakršnokoli) vztrajni, odločni, pogumni in srčni. Ker zgled vleče!

Potek akcije

V prvem tednu meseca zbiramo kandidat(k)e za ime meseca. Nominiraj sebe ali koga, ki ga poznaš in za katerega veš, da je vztrajen, srčen in je/bo čudovit zgled drugim. Kandidati so lahko nominirani večkrat.

V drugem tednu meseca glasuj za enega izmed treh izbranih kandidat(k)ov in odloči, katerega kandidata bomo konec meseca pobližje spoznali v besedi, sliki in videu. Eno/enega, ki bo glasoval, bomo nagradili!

Vzpodbuda k prijavi

Vsako ime meseca bo predstavljeno v besedi, sliki in videu. Vsakemu bomo podarili tudi manjšo nagrado. Konec leta, ko bomo izbirali #vztrajam ime leta 2020, pa bo zmagovalec prejel čudovito nagrado. Nagradili pa bomo tudi tiste, ki bodo glasovali!

Glasuj za #vztrajam ime februarja!

Kandidati za #vztrajam ime februarja:

Benjamin Škrab

Ana pravi: "Benjaminovi mami so svetovali, da ga naj da v posebno šolo, ker on skoraj ne vidi. Vendar je vztrajala pri svojem in delala z njim toliko časa, da je končal šolo. Se je naučil igrati tudi harmoniko. Sedaj Benjamin piše pesmi in dela 1000 stvari. On je živ dokaz, kaj vse je mogoče z vztrajanjem. Resnično je neverjeten. Kljub svojim oviram z vidom je uspešen poleg tega tudi nadarjen in če kaj, zagotovo vztraja."
Več >> na facebook strani 

Tina Žarki

Tina pravi: "Predlagam sebe. Kot super aktivna sportnica, mamica in trenerka, kljub hudemu zlomu oktobra 2019 vztrajam in presegam samo sebe in pricakovanja drugih."
Več >> na facebook strani 

Pustolovec Rajd


Dare pravi: "Pobudnik aktivnega preživljanja časa, s svojimi idejami gibanja zavitimi v celofan pustolovščine si prav gotovo zasluži naziv ime meseca."
Več >> na facebook strani 

Glasuj!

Med vsemi, ki boste glasovali in vpisali svoj e-naslov, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel manjšo nagrado.

#vztrajam ime meseca 13. januar 2020

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.