Astrologi napovedujejo: TA znamenja zodiaka bodo imela srečo v ljubezni!

Astrologi napovedujejo: TA znamenja zodiaka bodo imela srečo v ljubezni! (foto: Profimedia) Profimedia
24. 1. 2023

Astrologi menijo, da bodo v tem tednu imela tri astrološka znamenja še posebej veliko sreče v ljubezni. Ste med njimi tudi vi?

Oven

V tem tednu vas čaka stik s preteklimi razmerji: morda vas bo kontaktiral bivši partner ali pa se boste sami spomnili svojega bivšega razmerja. Ne glede na to, ali ste samski ali v zvezi, vam bo razmislek o preteklosti pomagal, da ponovno odprete svoje srce in se prepustite ljubezni.

Kozorog

Za vas bo ta teden v znamenju iskrenosti. Čas je, da odkrito poveste, kar vam leži na duši - to bo vašemu razmerju prineslo novo raven intimnosti in povezanosti. Tudi za samske je ta teden odlična priložnost, da do nekoga pristopite in pokažete, da vam je všeč. Saj veste, na koga mislimo, mar ne?

Ribi

Čas je, da stopite na realna tla in se sprijaznite z dejstvom, da noben ni popoln. Ta teden vam omogoča, da sprejmete napake svojega partnerja in ga kljub temu ljubite. Samskim pa ta teden prinaša priložnost, da opustite svoja nerealna pričakovanja in vidite, da imate v svoji bližini že nekoga zelo posebnega.