Jure Košir spregovoril o orkanu Fiona in dogajanju na Exatlonu: "Veliko sem že doživel, a kaj takšnega pa še ne"

Jure Košir spregovoril o orkanu Fiona in dogajanju na Exatlonu: "Veliko sem že doživel, a kaj takšnega pa še ne" (foto: Profimedia) Profimedia
22. 9. 2022

Orkan Fiona je oplazil tudi Dominikansko republiko, kjer trenutno poteka snemanje športno obarvanega resničnostnega šova Exatlon. S Planet TV so sporočili, kaj se dogaja s tekmovalci in produkcijsko ekipo.

S Planet TV sporočajo, da so tekmovalci in produkcijska ekipa na varnem, orkan pa je precej škode povzročil na lokalni infrastrukturi in tudi na nekaterih poligonih.  

Vsi tekmovalci so orkan preživeli na varnem, v hišo so premestili tudi ekipo, ki trenutno biva v baraki. Zaradi vremenskih razmer je produkcijska ekipa sprejela vse potrebne ukrepe za varnost vseh tako pred kot za kamero, celotna ekipa pa se zdaj trudi čim prej sanirati nastalo škodo in ponovno vzpostaviti vse elemente, potrebno za snemanje. 

Oglasil se je tudi Jure Košir, ki je v videoposnetku iz prve roke pojasnil dogajanje.

"Jaz sem že veliko doživel v vremenskih razmerah, a kaj takega pa še ne. Ta noč je bila grozna, veter je pihal s hitrostjo 150 km/h, lomil je drevesa in skoraj razbil okna. Zalilo nam je že hiše," je povedal. 

Kljub neprijetni situaciji pa Jure poudarja, da so vsi v redu. "Za varnost je posrkbljeno, imamo super asistenco, vsi se počutimo dobro."

Vsekakor držimo pesti, da se vremenske razmere kmalu umirijo ter da bo snemanje lahko nemoteno potekalo še naprej.