Dobra ideja ali čisti polom? TE jedi so na poroki postregli nič hudega slutečim gostom

30. 9. 2023
Deli
Fotografija je simbolična. (foto: Profimedia)
Profimedia

Poroke navadno ne veljajo za najbolj poceni, sploh če si mladoporočenca želita večje in razkošnejše poroke z obilo svatov. 

Nekoliko drugačno poroko pa si je očitno zamislil francoski par, 27. letni Thomas Billaudeau in njegova 25. letna žena Ophélie iz Pariza, ki sta svatom na svoji poroki namesto jedi in razkošja v stilu obilne »grške« poroke, privoščila kar menu iz svetovno znane verige restavracij s hitro prehrano – McDonald's.       

Obilica hitre prehrane na poroki

Svatje so imeli na voljo več kot 300 hamburgerjev, wrapov, nuggetsov ..., ki jim jih je ob dogovorjenem času postregel dostavljalec priljubljene verige hitre prehrane. Toda gostje se očitno niso pritoževali na hrano, vsaj po videoposnetku, ki zbral več kot 2,3 milijona ogledov, sodeč ne. Hrano so celo sprejeli z navdušenjem in smehom.    

@thomasbillaudeau @McDonald's Beauvais Tille ♬ son original - Thomas Billaudeau

Pod objavo videoposnetka, ki je bil objavljen na TikToku pa je mrgolelo komentarjev ljudi, ki nad potezo niso bili ravno navdušeni. Nekateri so komentirali, da so gostom stregli nekakovostno hrano in da so patetični, sploh ker to počnejo za tako velik in pomemben dan v njihovem življenju.    

Ženin in nevesta obrazložila, da sta želela ponuditi cenovno ugodno hrano, ki je všeč vsem

Ženin in nevesta sta v zagovor, zakaj sta na svoji poroki naročila hitro hrano pojasnila, da sta v prvi vrsti gledala na ceno, poleg tega pa sta izbrala hrano, ki je všeč tako rekoč vsem.  

Ob pregledu cen in ponudbe ostalih ponudnikov sta oklevala z izbiro, saj je nevesta pri hrani izbirčna in se je bala, da bo plačala za nekaj kar ji ni všeč. Številni gledalci posnetka, ki je postal viralen, so mladoporočenca podprli. »No, to je bolje kot zapraviti tisoče in tisoče za hrano,« je bil eden izmed komentarjev. Ena ženska je pripisala: »Raje bi jedla McDonald's na svoji poroki, kot da bi se zadolžila in 25 let odplačevala poroko.« 

Sta po vašem mnenju ravnala prav?

Vir: dailymail.co.uk

Preverite tudi Aktivni podkast:

V epizodi prve sezone našega podkasta je z nami Janja Kogovšek, mag. prehrane, ki se ukvarja s prehranskim svetovanjem, deluje pa tudi pod Instagram profilom Nutrika.