TA nebesna znamenja bodo v decembru razmišljala o RAZHODU

TA nebesna znamenja bodo v decembru razmišljala o RAZHODU (foto: Profimedia) Profimedia
2. 12. 2022

Nekatera znamenja se bodo srečevala z izzivi v razmerju in ob tem celo razmišljala o razhodu...

Kozorog

Čeprav imate radi stalnice, vas bo december spodbudil k spremembam. Med drugim boste spoznali tudi, da vaše razmerje ne funkcionira tako, kot bi si želeli. Še vedno ga lahko popravite, a vprašanje je, če si tega sploh želite? Prisluhnite si.

Devica

Spoznali boste, da imate v vašem odnosu nerealne predstave; včasih mislite, da je vse v redu, pa v resnici sploh ni. V tem mesecu boste stopili na realna tla in videli, kakšen je zares vajin odnos. Premislite, če je takšna zveza sploh primerna za vas.

Oven

Že celo leto imate nekaj pomislekov o svojem razmerju, v decembru pa boste dosegli vrhunec prepirov in se znašli na prelomni točki; zdaj je čas, da nekaj drastično spremenita ali pa se odločita iti vsak svojo pot.

Tehtnica

Na dan bodo privrela vsa čustva, ki ste jih do sedaj ignorirali n čas je, da partnerju na glas poveste, kaj čutite in potrebujete. Ob tem pa se lahko zgodi, da partner ne bo razumel vaših potreb ali celo, da jih ne bo pripravljen upoštevati. Ostanite zvesti sebi in ne pozabite, da si zaslužite boljše.