Takšnih bivših partnerjev si ne želite: ta astro znamenja vam po razhodu zagrenijo življenje!

5. 6. 2023

Vam je kateri od bivših partnerjev otežil življenje po razhodu? Možno je, da spada med našteta astro znamenja.

Slika 1/2

Vsak razhod je boleč in stresen, zato je povsem nepotrebno, da se eden od partnerjev še dlje časa maščuje ali kako drugače onemogoča, da bi lahko oba prebolela odnos. Pa vendar, nekatera astro znamenja so takšna ... Je med njimi vaš bivši partner? 

BIK 

Bik bo naredil vse, da uniči prihodnje odnose, ki jih boste imeli z novimi partnerji. Je izjemno posesiven in trmast, zato se ne more sprijazniti z razhodom, pač pa raje preži na nove simpatije, ki se prikažejo na vašem obzorju. 

V akcijskih filmih ste morda že videli, kako kakšen bivši partner napade osebo, s katero je bil v razmerju. No, ni čisto tako, a bik se drži pravila: če osebe ne morem imeti, je ne bo imel nihče drug. 

DVOJČEK

Sprva bo izgledalo, kot da je vse vredu in da bo razhod miren. Potem pa se pokaže druga plat dvojčka, ki ima veliko željo po maščevanju in dokazovanju, kako veliko napako ste naredili, da ste ga zapustili. 

V nekem trenutku boste prejeli sporočilo, če bi odšli na prijateljsko kavo, ob drugi priložnosti pa vas bo dvojček hotel očrniti pred vsemi, tudi z laganjem in neresnicami.

profimedia

Morda bi vas zanimalo tudi:

Kineziologinji o pravilnem gibanju

V novi epizodi Aktivni podkasta gostimo Evo in Pio, kineziologinji, ki delujeta pod Instagram profilom @kineasyology. Dekleti sta nam v pogovoru zaupali, katere mišice imamo najpogosteje šibke in kako jih lahko okrepimo, kako prepoznamo, če pretiravamo z vadbo, katere znane "fitnes citate" moramo preslišati, na katere rdeče zastavice moramo biti pozorni pri izbiri ustrezne vadbe zase ter še veliko več.

Pogovoru prisluhnite tukaj: