Učinkovito in hitro nad »muskelfiber«

19. 5. 2016 Promocijsko sporočilo

Po dolgem počitku vsaka fizična aktivnost s seboj prinese neljube bolečine v mišicah, t. i. »muskelfiber«. Verjetno ni človeka, ki se z njim še ne bi srečal, pa naj bo to športnik ali »nešportnik«. V takih primerih je ob sebi dobro imeti sopotnika, ki bo poskrbel za pospešeno prekrvavitev in s tem hitrejše lajšanje bolečin, saj je njegovo delovanje hitro in ciljno.

Abena v ta namen ponuja Activ gel, ki hkrati hladi in poživlja kožo po vadbi ali telesnih naporih. Deluje kot regulator vlažnosti kože in preprečuje njeno izsušitev. Zaradi samih sestavin se enostavno nanaša na kožo in je ne masti. Gel se nanese na kožo in nežno vtre. Po nanosu zaradi mentola, ki prodre v podkožje in aktivira receptorje za mraz,,najprej začutimo hladilni učinek, kasneje pa koža postane topla in začutimo gretje. Zaradi kombinacije različnih eteričnih olj se poviša temperatura na mestu nanosa gela, s čimer se pospeši prekrvavitev.

Activ gel se priporoča:

  • Pred in po športni ali kateri drugi fizični aktivnosti. Pred aktivnostjo pomaga s sproščanjem mišične napetosti in preprečuje mišične krče zaradi izboljšanja prekrvavitve. Po aktivnosti pomirja in spodbudi utrujene mišice.
  • Za vsakodnevno uporabo, za poživljanje utrujenih stopal in nog; lajša bolečine v okončinah, sklepih in mišicah.
  • Za masažo.
  • Kot dopolnilno zdravljenje pri lajšanju bolezni in poškodb mišic ter sklepov.
  • Za preprečevanje nastanka razjed zaradi pritiska pri težko pokretnih in nepokretnih osebah, saj spodbuja prekrvavitev.

Pozorni moramo biti na to, da ga ne nanašamo na poškodovano ali vzdraženo kožo in sluznico. Paziti je treba, da ne pride v stik z očmi.

Vsebuje eterična olja mete, evkaliptusa ter mentol in je namenjen samo za zunanjo uporabo.

Za nakup Activ gela Abena obiščite najbližjo lekarno ali specializirano trgovino. Lahko pa ga naročite tudi v spletni trgovini Helpy: http://trgovina.helpy.si/negovalni-program/aktiv-gel-6654.html.