Pri McDonald'su so se po 30 letih odločili za spremembo svojih hamburgerjev.
McDonald's je gotovo ena najbolj znanih verig hitre prehrane na svetu. Pri podjetju letos praznujejo 50. obletnico, zdaj pa uvajajo tudi spremembo pri pripravi hamburgerjev, poroča N1 Slovenija.
Ne spreglejte:
- Koliko kalorij ima hamburger iz McDonald'sa?
- Kaj bo v tem tednu za kosilo? 7 enostavnih receptov, ki jih pripravite v manj kot 30 minutah
- Živilski inšpektorji razkrivajo: "Teh izdelkov v trgovini nikoli ne kupimo!"
Spreminja pa se način peke in priprave klasičnih burgerjev, kot sta cheeseburger in big mac. Pri McDonalds’u napovedujejo, da gre za "najpomembnejšo spremembo menija" v zadnjih desetletjih.
Čebula odslej pečena skupaj z mesom, spremembe tudi pri kruhu in siru
Pri hamburgerjih se obeta kar nekaj sprememb:
- Čebule ne bodo več le položili na goveje polpete, ampak jo bodo zapekli skupaj z mesom. S tem želijo izpopolniti barvo burgerja in okus po zapečenem.
- Bombetam bodo dodali maslo, kruhek bo tako spominjal na brioš.
- Uporabili bodo tudi drugačen sir, ki se bo raztopil ob stiku z vročim mesnim polpetom, kar pa bo ustvarilo bolj gladko teksturo.
Te spremembe so že uvedli v Avstraliji in ZDA, od sredine marca pa bodo veljale na Irskem in v Veliki Britaniji, kjer imajo približno 1.450 restavracij. Če bomo novosti okusili tudi v Sloveniji, še ni znano.
Po besedah direktorja britanske in irske franšizne izpostave Garetha Pearsona želijo s tem zagotoviti čim boljšo uporabniško izkušnjo. Medtem vodja menija Thomas O’Neill ocenjuje, da bodo novosti njihove burgerje povzdignile na višjo raven. "Ogromno dela smo vložili v preizkušanje in izpopolnjevanje jedi v svoji ponudbi," je povedal. Po njegovih besedah gre za razburljivo izkušnjo in se veseli novih izzivov.
Vir: n1info.si
- Preberite si še: Iz česa je narejena McDonald'sova sladko-kisla omaka?
Novo na Metroplay: Kako lahko vzdržujemo mišično maso ter preprečimo težave, kot so sarkopenija in osteoporoza?