Kaj podariti mami za materinski dan? (glede na njeno astrološko znamenje)

Kaj podariti mami za materinski dan? (glede na njeno astrološko znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 3. 2022

Materinski dan se strmo približuje! Tudi vi ne veste, kaj bi ji podarili? Odgovor poiščite v zvezdah in poiščite najboljše darilo za vašo mamo.

Kozorog

Ženske, rojene v znamenju kozoroga, obožujejo eleganco in umirjenost. Rade si privoščijo lepe kose oblačil, ki jih nosijo še vrsto let. Kozoroginja bo vesela klasične torbice v umirjenih, zemeljskih tonih.

Vodnar

Vodnarjem je bolj pomembna misel za darilo, kot darilo samo. Niso ljubitelji klasičnih daril. Vodnarki podarite unikatno, ročno delano vazo v njeni najljubši barvi, vanjo pa ne pozabite vstaviti šopka rož, ki ste jih nabrali sami.

Ribi

Osebe, rojene v znamenju rib so izjemno ustvarjalne, a včasih si ob polnih urnikih za ustvarjanje ne vzamejo dovolj časa. Mami za spodbudo podarite platno in vodene barve, ob tem pa se dogovorite za skupni večer ustvarjanja.

Oven

Ovni imajo veliko energije in obožujejo razne pustolovščine. Ovnici podarite bon za aktiven vikend oddih, na katerega se lahko odpravi z boljšo polovico ali s prijateljicami.

Bik

Ljudje, rojeni v znamenju bika, so veliki gurmani in obožujejo razvajanje. Bikica bo vesela slastne, doma pripravljene večerje ali razvajanja v bližnjih termah.

Dvojčka

Izjemno zabavna in družabna znamenja, ki so vedno polna idej. Kaj pa, ko potrebujete idejo, kaj podariti njim? Mama bo vesela obiska gledališča, najbolj pa se bo razveselila predstave "stand-up" komikov.

Rak

Raki veljajo za čustvena znamenja in tudi pri darilih se najbolj razveselijo takšnih, ki so povezane z lepim spominom. Mami podarite uokvirjeno fotografijo vaše družine, še bolj pa bo vesela personaliziranega fotoalbuma.

Lev

Levinje obožujejo razkošna razvajanja. Vesele bodo, če jih odpeljete na elegantno večerjo ali na luksuzno vikend razvajanje.

Devica

Zaradi perfekcionizma je devicam včasih skoraj nemogoče izbrati popolno darilo. Ker pa obožujejo dom, bodo vesele kakšne slike ali druge dekoracije za svojo hišo oziroma stanovanje. Pazite samo, da darilo tudi lepo zavijete.

Tehtnica

Tehtnice imajo pogosto težavo z odločanjem, zato jim boni, kuponi in podobne zadeve lahko otežijo življenje. Obenem pa si želijo razvajanja, zato svoji mami kar vi rezervirajte masažo in ji nato že sporočite termin, lokacijo ter vse ostale podrobnosti.

Škorpijon

Škorpijonke so zelo pozorne in se pogosto odlično znajdejo v obdarovanju svojih bližnjih. Kako pa izbrati popolno darilo zanjo? Rade imajo personalizirana darila in izkazovanje čustev. Napišite ji pismo, v katerem ji poveste, kako zelo jo imate radi in vanj vključite tudi vaše najljubše spomine iz otroštva.

Strelec

Spontane strelke obožujejo dinamične dogodivščine. Mamo odpeljite na izlet, ki naj vključuje številne aktivnosti ali ogled različnih lokacij. Izlet naj bo pester in poln presenečenj.