Ne boste verjeli, na kakšen način je Rebel Wilson izgubila 35 kilogramov!

Ne boste verjeli, na kakšen način je Rebel Wilson izgubila 35 kilogramov! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 7. 2022

Zvezdnice skoraj ne bi več prepoznali! Preverite, kako je v zgolj enem letu izgubila preko 35 kilogramov in kako svojo težo vzdržuje še danes.

Rebel Wilson je igralka, ki je na sceno prišla že pred leti. Takrat je bila znana predvsem kot "plus-size" igralka s posebnim smislom za humor. Zvezdnica pa se je odločila poskrbeti za svoje zdravje in izgubiti odvečne kilograme.

Tako Rebel izgleda danes:

V letu 2020 se je zvezdnica odločila, da začne bolje skrbeti za svoje zdravje. V zgolj enem letu je izgubila preko 35 kilogramov, svojo težo pa pridno vzdržuje še danes. Rebel je odkrito spregovorila o svoji poti in o trikih, s katerimi si je pri hujšanju pomagala.

Prisluhnite Aktivni podkastu >

Ljubezen do sebe

Zvezdnica meni, da je največji korak naredila takrat, ko je začela gojiti ljubezen do sebe. "Nisem se imela resnično rada in velikokrat sem uživala pretirane količine hrane zato, ker sem si želela potlačiti svoja čustva. Ko sem se vzljubila, sem zase želela tudi bolj zdravo in kvalitetno življenje," je povedala.

Raznolika vadba

Rebel je priznala, da se enakih vadb hitro naveliča in da pri hujšanju ne bi tako dolgo vztrajala, če je aktivnosti ne bi veselile. Zato je v svoj dan vpeljala najrazličnejše vadbe, ki so ji všeč: HIIT vadba, tenis, sprehodi in drugo.

Zadostna količina beljakovin

Igralka je poskrbela, da dnevno zaužije dovolj beljakovin. "Prej sem dnevno lahko zaužila tudi 3.000 kcal, pa sem še vedno bila lačna. Mislim, da je temu tako, ker v svoje obroke nisem vključila dovolj beljakovin. Ko sem to spremenila, sem bila sita tudi ob manjših porcijah," je priznala, obenem pa povedala tudi, da si od beljakovinskih živil najraje privošči ribe in piščančja prsa.

Nobeno živilo ni prepovedano

Rebel se zaveda, da se za vzdrževanje rezultatov ne sme pretirano omejevati. Zato se nobenemu živilu konkretno ne izogiba. Ne drži se strogih diet in nima nobenega "rdečega seznama", vseeno pa skrbi, da je njena prehrana čim bolj uravnotežena in raznolika.

Vir: eatthis.com