Uganete, katero slovensko smučišče je letos razglašeno za najboljše? Ponujajo vse TO!

Uganete, katero slovensko smučišče je letos razglašeno za najboljše? Ponujajo vse TO! (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
16. 3. 2023 Promocijsko sporočilo

Smučišče Krvavec, ki se nahaja na obrobju Kamniško-Savinjskih Alp je poznano tudi pod nazivom: Najboljše smučišče v Sloveniji, in to že 7. leto zapored, s strani World Ski Awards. Krvavec spada pod občino Cerklje na Gorenjskem in je od prestolnice oddaljen slabih 25 kilometrov. Kljub temu, da je nedaleč stran od mestnega vrveža, nudi popoln umik v naravo, tako v idiličnem zimskem času, kot v poletni sezoni. 

Pri nas boste našli 30 kilometrov urejenih smučarskih prog, ki se razprostirajo med 1450 in 1971 metri nadmorske višine. Smučarska sezona zaradi dobre lege smučišča traja navadno od začetka decembra do konca marca. Ponuja 13 naprav in 25 prog, na katerih bodo uživali tako začetniki, kot izkušeni smučarji.

Vsako soboto zimske sezone pa pri nas lahko pričakujete epsko Apres Ski zabavo, z vrhunskimi glasbeniki.

promocijska fotografija

Nastanitve na smučišču Krvavec

Hotel Krvavec

Z lego direktno na smučišču, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec. Hotelskim gostom postrežemo z bogatim zajtrkom in slastno večerjo lokalnih kulinaričnih dobrot.

promocijska fotografija

Apartmajska hiša Muštrinka

Muštrinka s 5-imi apartmajskimi enotami v dveh nadstropjih sprejme skupaj do 16 oseb, v objemu borovcev, malo pod 1600m nadmorske višine. V vsaki enoti je večji skupni prostor z jedilnico, kuhinjo, opremljeno s kuhalno ploščo, pečico in hladilnikom. V istem prostoru se nahaja bivalno-spalni del z raztegljivim spalnim kavčem in kabelsko televizijo. Nudi idealno izhodišče za smuko, saj se nahaja ob smučarski progi Tiha Dolina.

promocijska fotografija

Poletje

Pustolovski park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je da svojim gostom zagotovimo, da lahko res koristno uporabijo svoj skupni čas.

Uživali boste lahko v izzivih na napravah različnih težavnostnih stopenj, ki jih boste premagovali in se ob tem zabavali. Skrbno varovana pustolovščina bo pravi izziv tako za najbolj izkušene ljubitelje plezanja, kot za čiste začetnike.

promocijska fotografija

Bike park Krvavec se ponaša s 6 označenimi gorsko kolesarskimi traili z največjo višinsko razliko spusta med Bike parki v Sloveniji, kar znaša približno 1200 metrov višinske razlike od Hotela Krvavec do spodnje postaje kabinske žičnice. Nudi traile za vse okuse in nivoje kolesarskega znanja: Rock‘n‘flow, Muci, Bambino, Panorama in od leta 2018 naprej Jezerca trail, ki povezuje zgornji in spodnji del Bike parka ter skupaj z Muci trailom tvori skoraj 10 kilometrov dolg in dobrih 1000 višinskih metrov visok spust vse do spodnje postaje kabinske žičnice.

promocijska fotografija

Dodatna ponudba

Poroka na Krvavcu, obletnice, rojstni dnevi in druge priložnosti

Krvavec je vedno bolj priljubljena poročna destinacija. Poroke se pri nas odvijajo tako v poletni, kot v zimski sezoni. Osrčje Kamniško-Savinjskih Alp pa nudi popolno kuliso, za izjemne fotografije, ki so le češnjica na torti te izjemne poročne lokacije, v gorsko-alpskem stilu Hotela Krvavec in prenovljene zunanje in notranje terase.

Hotel Krvavec, kot tudi Plaža Krvavec sta ravno pravi destinaciji za praznovanje kakršnega koli dogodka, kjer se z umikom od mestnega vrveža lahko zabavate pozno v noč, na planini Krvavec. Pri nas gostimo, poleg porok, tudi rojstne dneve, teambuilding-e, obletnice in diskretne poslovne večerje.

promocijska fotografija

Nenavadna doživetja

Večerja na Zajli Krvavec

Gostilna Dvor Jezeršek in Gostilna Krištof v prijetnem ambientu na nenavadnem kraju pripravljata nepozabno kulinarično doživetje – Večerjo na zajli Krvavec. Kabine krvavške žičnice se posebej za to priložnost spremenijo v majhne zasebne restavracije. Najmanjša restavracija pod zvezdami lahko sprejme največ štiri osebe za vrhunsko kulinarično izkušnjo s tremi hodi v zasebni kabini žičnice.

promocijska fotografija