Iščemo 5 kandidatk/-ov za veliko akcijo Hujšajmo z Ego Slim & Vital

29. 5. 2012 Promocijsko sporočilo

Dejstvo je, da moramo za dobro telesno pripravljenost, vitko linijo in posledično boljše počutje nekaj narediti. Treba se je pač odreči kakšnemu popoldnevu na kavču in ga zamenjati s športnimi uricami, kos čokoladne torte ali porcijo ocvrtega piščanca pa je še najbolje zamenjati z lahkimi jogurti. Torej ste pripravljeni in si želite z Liso in Ljubljanskimi mlekarnami v treh mesecih pridobiti čvrsto, mladostno in poskočno telo?

Hujšajmo z Ego Slim & Vital

Do 31. maja izbiramo KANDIDATKE in KANDIDATE, ki bodo tri mesece pripravljeni telovaditi pod nadzorom osebne trenerke Tamare Smonker (luštna punca) in jesti po za vsakega izbranca posebej napisanem jedilniku.

Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali pet za Ego Slim & Vital hujšanje najbolj zagretih posameznikov in posameznic!Ego Slim & Vital

Vaše prijave naj vsebujejo kratek opis (velikost, teža, starost, konfekcijska številka – dobili boste krasne majčke) in načina življenja. Napišite, zakaj menite, da ste popoln Ego Slim & Vital kandidat, kako močna je vaša želja po zdravem življenju in aktivnem telesu. Ne pozabite pripisati kontaktnih podatkov – elektronskega naslova, telefonske številke in obvezno pripnite svojo fotografijo.

Prijave pošljite do 31. maja 2012 na lisa@adriamedia.si ali na Lisa, Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana. Izbor ustreznih kandidatov bo opravilo uredništvo revije Lisa in predstavnik podjetja Ljubljanske mlekarne.

POSEBNO TOPLO VABLJENI TUDI MOŠKI, da bo vzdušje bolj sproščeno in vadba bolj zabavna!

Ljubljanske mlekarne

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri