Kako narediti jutranjo kavo še bolj okusno brez mleka in sladkorja?
Si tudi vi ne predstavljate svojega dneva brez kave? Ta čarobni napitek je priljubljen po vsem svetu, ljudje pa si ga radi pripravljajo na najrazličnejše načine.
Sploh, če si želite izgubiti kakšen odvečni kilogram, se morda izogibate kavi s sladkorjem ali mlekom. Če se tudi vam zdi, da zaradi tega uživate v svoji skodelici bistveno manj, imamo za vas rešitev!
Fitnes trenerka Jenny Sugar razkriva trik, ki da vaši najljubši pijači da povsem drugačen, odličen okus.
Jutranji skodelici črne kave dodajte cimet
"Ko dobro premešam, naredim požirek in okus je veliko slajši. Moja kava nima tako rekoč nič kalorij in nič sladkorja," je razkrila.
Cimet se uporablja tudi za sladkanje jogurta z mandljevim mlekom, bananinih ovsenih kosmičev, jabolk in celo toasta z arašidovim maslom. "Poleg tega, da daje jedem slajši okus, je cimet tudi zdrav. Je poln antioksidantov in pomaga telesu pri spopadanju s prostimi radikali. Raziskave so pokazale, da ima tudi protivnetne lastnosti," je dodala za PopSugar.
Preberite več na Metropolitan.si
Morda bi vas zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor: