Neklasična torta odličnega okusa!
Za 8 kosov potrebujete:
- 180 g kremnega smetanovega namaza
- 250 g majoneze
- 180 g kisle smetane
- 750 g rezin toasta
- 200 g dimljenega lososa
- 150 g kuhanih in olupljenih kozic
- 2 žlici sesekljanega drobnjaka
- 150 g mešane solate
- 120 g surimi palčk
Priprava:
1 Zmešajte kremni namaz, majonezo in kislo smetano. Gladko stepite in postavite v hladilnik.
2 Kruhu odrežite skorjo. Z rezinami kruha obložite tortni model. Če boste uporabili okroglega, odrežite vogale.
3 Prvo plast kruha premažite s pripravljeno mešanico, po njej razporedite lososa in ga premažite z novim slojem kreme. Sledi nova plast kruha, kremna mešanica, rakci in koprc in nato spet kruh in kremna mešanica.
4 Zadnja plast naj bodo palčke surimi in kruh. Po njem razporedite kremo in z njo namažite tudi stranice. Nato jo za 2 uri postavite v hladilnik. Na koncu jo okrasite z listi solate.