Izpoved jezne Slovenke: "Partner vse obroke jé v postelji"

Izpoved jezne Slovenke: "Partner vse obroke jé v postelji" (foto: Profimedia) Profimedia
4. 12. 2022

Ste tudi vi eni tistih, ki vam hrana v postelji predstavlja grozo? S težavo se srečuje tudi obupana Slovenka...

Na enem od forumov se je oglasila jezna Slovenka, ki ima prav poseben problem s svojim partnerjem. Pravi, da je za njenega partnerja postelja 'piknik plac', v katerem partner zaužije praktično vse obroke.

"Zajtrkuje, kosi, malica in večerja vedno v postelji. Kdaj je nazadnje jedel za mizo, se ne spomnim. Posteljnina je hitro umazana in mastna zaradi hrane," je zapisala.

Poleg umazane in mastne posteljnine so jo motili tudi ostanke hrane, ki jih je našla v postelji. "Najbolj sem sovražila, da me je, ko sem šla spati, vedno nekaj začelo žuliti. Pogledam, kaj je to. Ponavadi so bili smokiji, kokice ali čips. Res sem že sita tega."

Vse kaže, da njenemu partnerju ni mar. "Sem mu že rekla, naj se tega odvadi, ampak on se požvižga na to. Sem mu rekla, da v postelji polni hrane ne bom ne spala ne seksala. Zdaj spim v sobi za goste, ampak se večkrat prikrade notri, da se pocrkljava. Pa sprva pravim, da ne bom, ker je tako nemaren, ampak me vedno zmanipulira tako, da privolim. Po vsakem seksu si očitam, zakaj sem mu spet nasedla."

Obupana Slovenka ne ve, kaj narediti. Pravi, da se je zaradi njegove nemarnosti spremenil tudi njun odnos. "Že to, da spiva ločeno, pove vse," je še dodala.

Kaj pa bi ji svetovali vi?