Tekmovalka sanjskega moškega: "Eva Luna je govorila resnico in vse smo jo pri tem podpirale"

Tekmovalka sanjskega moškega: "Eva Luna je govorila resnico in vse smo jo pri tem podpirale" (foto: Instagram Sanjski moški) Instagram Sanjski moški
8. 12. 2022

Tekmovalka je razkrila, kaj se je v resnici dogajalo!

Če spremljate šov Sanjski moški, zagotovo veste, da je med dvema tekmovalkama prišlo do spora.

Sanjski Blaž Kričej Režek je vidno kazal veliko naklonjenosti tekmovalki Arijanni di Palma, kar pa je druge tekmovalke zmotilo. Med dekleti so začele krožiti govorice, da si Arijanna Blaža sploh ne želi in da je v šovu samo zato, da bi pritegnila pozornost bivšega fanta.

Ena od tekmovalk, Eva Luna, je te govorice delila tako z gledalci, kakor tudi z Blažem. Ob tem so jo nekateri gledalci obsojali, da je to naredila zgolj iz ljubosumja in da si je vse skupaj izmislila samo zato, da bi sprla Blaža in Arijanno. Eva Luna je za javnost priznala, da je zaradi svojega dejanja dobivala celo sovražna sporočila.

Zdaj pa se je oglasila še ena od tekmovalk in iskreno povedala, kaj se je v resnici dogajalo. 

Žana Grad, ena od tekmovalk, ki je šov zapustila prejšnji vikend, je na svojem Instagramu odgovarjala na vprašanja svojih sledilcev. Veliko vprašanj se je nanašalo ravno na dramo med Evo Luno in Arijanno.

Enega od sledilcev je zanimalo, zakaj so vsa dekleta bila tako zlobna do Arijanne. "Ali si zloben, če poveš resnico? Vsak človek, ki ima z nekom nekaj in mu ta 'nekdo' nekaj prekriva, bi želel vedeti resnico. Eva Luna je to naredila in vse punce smo jo podpirale," je pojasnila Žana in se ob tem vidno postavila na stran Eve Lune.

Obenem pa je Žana opozorila, da niso vsa dekleta takšna, kot so bila prikazana v šovu. "Mene so prikazali takšno, kot sem. Evo Luno pa so denimo prikazali kot zelo ljubosumno in zaljubljeno, pa sploh ni bilo tako. Eva je super punca, zabavna, zaupanja vredna. Ve kaj si želi in je direktna," je še dodala.

Sanjski Blaž za Žano sicer ni kazal nekega zanimanja, Žana pa je prepričana, da je zanj bila preprosto premočna oseba. "Vedno, ko sva bila skupaj, sem ga soočila z resnico, kar na televiziji niso pokazali. Mislim, da sem karakterno preveč močna oseba zanj. Nisem se mu pustila, niti prilizovala," je pojasnila Žana in obenem povedala, da izkušnje kljub izločitvi ne obžaluje in da se je med samim snemanjem imela lepo.