10 dnevni ljubezenski izziv: lotite se ga na skrivaj in utrdite razmerje!

10 dnevni ljubezenski izziv: lotite se ga na skrivaj in utrdite razmerje! (foto: unsplash) unsplash
30. 5. 2020

Se vaše razmerje v 10 dnevih lahko kaj spremeni? Če sprejmete izziv, boste pozitivno presenečeni, kaj zmorejo majhna dejanja. 

Dobro veste, da zveza nenehno potrebuje nego, če želite, da cveti in napreduje. Zato smo pripravili izziv, s katerim lahko vse skupaj malce popestrite. Najbolje pa je, da se izziva lotite sami in partnerju ne poveste. Ali izberete drugi način in se izziva lotita skupaj, vendar sama izbereta, katero "nalogo" bosta kateri dan opravila, tako da bo drugi vseeno presenečen. 

Zaporedje ustvarite sami, kot vam bo najbolj ustrezalo, važno je le, da opravite vse iz seznama: 
  • Naredite nepričakovano dejanje iz čiste prijaznosti. Pa kaj potem, če je partner na vrsti za pomivanje? Postorite to vi in ga "rešite" ene obveznosti. 

  • Vzemite list papirja ali rokovnik in zapišite 5 stvari, ki jih pri partnerju obožujete. Zagotovo ga boste cel dan gledali z občudovanjem in hvaležnostjo, da lahko dneve preživljate ravno z njim. 

  • Cel dan ne izrecite niti ene negativne besede partnerju. Drži, da spet zamuja na večerjo in da ni pospravil umazanih oblačil. A danes mu prihranite negativne opazke. Koliko negativnih stvari rečemo kar tako? 

  • Sporočite, da bosta imela kosilo ali večerjo tokrat doma in skuhajte najljubšo jed vašega partnerja. 

  • Načrtujte filmski večer v najboljšem kinu pri vas doma. Pripravite prigrizke in izberite zvrst filma, ki je partnerju všeč. Dovoljeno je seveda tudi držanje za roke in stiskanje v temi kot v kinu. 

  • Kupite majhno pozornost za drugo polovico. Kar tako, ker si tu in tam zasluži nekaj lepega. 

  • Ne zavrnite ideje partnerja že takoj na začetku, ampak ji prisluhnite in dovolite, da vam jo predstavi. 

  • Podarite partnerju kompliment. Ne kar tako, ampak ob pravem trenutku, ko bo na mestu. Pohvalite kaj, kar že nekaj časa jemljete kot samoumevno, pa ni. 

  • Imejte s partnerjem večer brez elektronskih naprav. Lahko pripravite večerjo ali prigrizke, ustvarite romantično vzdušje in večer namenite globokim pogovorom vse do jutra. 

  • Namenite partnerju masažo celega telesa, pripravite penasto kopel ali karkoli drugega, kar ga sprosti. Kar tako čez teden, ko bo imel/a naporen dan. 

Preverite tudi Zakaj svoje zveze ne bi smeli nikoli primerjati s pari na družbenih omrežjih ali pa Nikoli se ne poročite z moškim ali žensko, ki ima te lastnosti