To so 4 misli, ki se podijo moškim po glavi, ko vidijo golo žensko

To so 4 misli, ki se podijo moškim po glavi, ko vidijo golo žensko (foto: Unsplash) Unsplash
6. 12. 2022

Golo žensko telo ima že od nekdaj magnetično moč nad moškimi. 

Ko se ženska sleče, moški pozabijo na vse ostalo in se želijo le prepustiti užitku in zadovoljstvu. Toda kaj se moškim pravzaprav podi po glavah, ko vidijo golo žensko? 

Ostani miren 

Ko se ženska sleče pred moškim, ne glede na to, kolikokrat je že videl podoben prizor, v njegovem telesu prične vse divjati. Srce hitreje bije, kri teče v dimljah in ne more niti razmišljati. Moški sicer želijo navadno dati vtis, kot, da gola ženska pred njimi ni nič takšnega, toda najraje bi začeli kričati od sreče in navdušenja.

Poskusi se vzdržati

Moški se vzburijo hitreje kot ženske, kar ne pomeni le, da se morajo dodatno zadržati in potruditi, temveč prej kot za svoje zadovoljstvo poskrbeti za zadovoljstvo ženske. Zato se morata, čeprav bi se najraje ljubila divje, včasih ljubiti v počasnejšem in daljšem ritmu.

Ko bi le vedel kaj si želi, da naredim

Moški včasih ne vedo kaj točno ženske želijo od njih, zato ni odveč, da jih ženske malce usmerjajo. »Moško delo« je veliko lažje, če ženska pove kaj si želi, premakne roke, kjer si želi, da so, prevzame nadzor in pokaže kaj jo vzburja. Tako bosta oba veliko zadovoljnejša.

Zakaj toliko negotovosti zaradi golega telesa?

Tudi moški imajo svoje negotovosti, a še vedno težko razumejo ženske »zavore«, ko skrivajo svoje telo. Če ženska z rokami pokriva prsi, se skriva pod odejo in se ne more popolnoma sprostiti, bo pravi moški naredil vse, da se bo počutila dobro. Moški pravzaprav ne vidijo vseh »nepopolnosti« zaradi katerih se ženske toliko sekirajo. Všeč jim je, ko ženska ponosno pokaže vso svojo lepoto, saj je tako popolna v svoji nepopolnosti. 

Preberite še: To so 3 zelišča, ki pomagajo prebuditi strast v spalnici