Zdravi prigrizki, ki vas bodo nasitili med obroki

Zdravi prigrizki, ki vas bodo nasitili med obroki (foto: Profimedia) Profimedia
5. 4. 2021 Promocijsko sporočilo

Ko lakota nastopi med obroki, hitro radi posežemo po nezdravih prigrizkih, rogljičku iz pekarne, čokoladni tablici iz avtomata ali domačih piškotih, ki jih je spekla sodelavka. Za vas imamo alternativo, ki je zdrava in okusna hkrati.

Preden začnemo razmišljati o prigrizkih, ki bi se prilegli med delavnikom (ali popoldne, ko nas po službi pričaka kavč), je pametno pojesti zajtrk ter si pripraviti ali naročiti zdravo kosilo.

Promocijsko gradivo

Hranljivo, a zdravo

Če ste med tistimi, ki si vsak ponedeljek znova obljubljate, da boste bolj pazili pri izbiri hrane, se več gibali in popili dovolj vode ... vendar ti načrti vedno uidejo izpod nadzora, naj vaš novi partner pri teh odločitvah postanejo Prima Grissini.

Naučite se uživati v zdravih in naravnih okusih: naj vas navduši ajda, obogatena s chia in lanenimi semeni, ali pa okus paradižnika in začimb s pridihom Italije. Med tako okusno izbiro boste težko izbrali favorita!

Promocijsko gradivo
Življenje z okusom ...

Prima Grissini so bogati z vlakninami, ki nas bodo nasitile, in polnimi, naravnimi, okusi, ki potrjujejo pravilno izbiro prigrizka med obroki. Grisini so brez glazure, kar jim daje videz, kot da bi bili pečeni doma, hkrati pa so brez umetnih barvil, arom in konzervansov.

Več o Prima Grissini preberite na www.primastark.com in jih ob naslednjem obisku trgovine ne pozabite dodati v nakupovalno košarico.

Promocijsko gradivo