Kam ta vikend? Ne zamudite nepozabne plesne predstave v Izoli!

Kam ta vikend? Ne zamudite nepozabne plesne predstave v Izoli! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 1. 2023

Načrtujete vikend izlet na obalo? Skočite še na plesno predstavo, ki jo organizira ekipa mladih, strastnih, ustvarjalnih plesalcev.

Po lanskoletni izjemni predstavi "Samorefleksija" se plesalci plesne šole Zen Art Dance vračajo na odre! Tokrat so za ljubitelje plesa pripravili predstavo z naslovom "Pusti me da plešem."

V nedeljo, 29.01.2023 si bo predstavo možno ogledati v Kulturnem domu Izola. Čakajo nas plesne točke, ki so jih sestavili koreografi Sabrina Mendez, Grega Kunaver, Anja Pavlič, Kim Brvar in Jona Kockar. Plesalcem pa se bo na odru pridružil tudi lokalni reper Drill.

"Ples nam daje svobodo izražanja. Omogoča nam, da se osredotočimo nase, da odmislimo vse, kar je odveč v naših glavah in naredimo nekaj koristnega za svoje telo in dušo.

Poleg tega lahko s plesom bolje spoznamo sebe, prepoznamo lahko naše šibke in močne točke, osebnostno rastemo in, kar je najpomembnejše, izstopimo iz cone udobja.

S plesom lahko pozdraviš marsikatero rano, ovekovečiš pomemben dogodek, pritegneš pozornost, polepšaš trenutek sebi in ostalim, ki so v tvoji družbi. Ples za nas ni le dejavnost, ampak način življenja, ki ga živimo," je povedala Sabrina Mendez, koreografinja in scenaristka predstave.

Če lahko sodimo po prejšnjih predstavah, nas v nedeljo zagotovo čaka pravi plesni spektakel, ki bo v nas vzbudil celo paleto čustev in nam omogočil, da skozi gibe plesalcev bolje spoznamo tudi sebe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zen ART dance 👑 (@zen_art_dance)