Mladost kože je mogoče ponovno obuditi

30. 1. 2012 Promocijsko sporočilo

Koža s staranjem izgublja čvrstost, elastičnost in gladkost ter postaja ohlapna. A mladost kože je mogoče ponovno aktivirati.

Laboratoriji Vichy so odkrili, kje se začnejo dogajati spremembe in kako aktivirati mladost kože.

Mladost iz vira - Derm Source

Revolucionarno odkritje - 10 let raziskav, 6 znanstvenih publikacij: Laboratoriji Vichy so odkrili osrednjo vlogo plasti kože, ki je sama sposobna ohranjati mladosten videz in regenerirati kožo.

Poimenovali so jo Derm Source in ustvarili linijo izdelkov Liftactiv Derm Source. Izdelki iz te linije so najbolj prodajani izdelki za boj proti staranju kože v lekarnah po vsem svetu*.

Proti staranju kože

1. Liftactiv Yeux – za gube okrog oči

Novi Liftactiv Yeux je prva nega proti gubam in za učvrstitev kože, ki se je približala učinku liftinga na celotnem predelu okoli oči in je primerna tudi za občutljivo kožo. Področje okoli oči je veliko tanjše kot drugod po telesu, zato je najbolj podvrženo znakom staranja.

Z uporabo izdelka so gube zglajene, veke polnejše in mešički ter kolobarji okoli oči odpravljeni -  klinično dokazano!

2. Liftactiv serum 10 – koncentrat proti staranju kože

Izdelek je največji koncentrat ramnoze (10 %), primeren tudi za najobčutljivejšo kožo. Zagotavlja 32-% izboljšanje gladkosti kože že 10 minut po nanosu.

Nežen in lahek učinek kožo istočasno dvigne in napolni ter takoj izboljša njeno trdnost. Koža ni več ohlapna, postane izjemno prožna in žametna z gladko teksturo.

Naravna sestavina z neverjetnim učinkom

Osnovna sestavina izdelkov iz linije Liftactiv je ramnoza, naraven rastlinski sladkor, ki ponovno aktivira plast Derm Source. Učinkovina spodbuja celice, tako da začnejo ponovno proizvajati kolagen in s tem obnavljajo kožo.

* Vrednosti v lekarnah, IMS, marec 2011.