Kateri dan v tednu bo najboljši za vaše nebesno znamenje?

Kateri dan v tednu bo najboljši za vaše nebesno znamenje? (foto: Profimedia) Profimedia
4. 7. 2022

Preverite, na kateri dan v tednu vam bodo zvezde še posebej naklonjene.

Oven: sreda. 6. julij

Čas je, da v svoje življenje ponovno vnesete ravnovesje. Pogosto podležete mnenju okolice, s čimer ne morete doseči harmonije. V sredo pa boste čutili boste navdih, da delujete v skladu s tistim, kar se skriva globoko v vas.

Bik: torek, 5. julij

Torek je odlična priložnost, da neustrašno zakorakate proti svojim ciljem. Lahko premagate ovire in vidite pot, ki je do zdaj niste. To je začetek obdobja, ko boste neustavljivi, zato ta dan premišljeno uporabite sebi v prid.

Dvojčka: ponedeljek, 4. julij

V pričetku tedna boste čutili globoko povezanost z lastnimi prepričanji in lažje boste zagovarjali sebe. Čas je, da se povežete s svojimi občutki, se usmerite proti svojim ciljem in verjamete vase.

Rak: torek, 5. julij

Za vas je tisto, kar čutite zelo povezano s tem, kdo ste, zato je čas, da preživite čas s seboj in ugotovite, kaj je vaša resnica. V torek je odlična priložnost, da dobite jasnejšo sliko glede svojih občutkov.

Lev: sreda, 6. julij

Ko živite lastno resnico in se ne zmenite za mnenje drugih, postane življenje v trenutku lepše. Stopite v stik s svojimi občutki in dobili boste odgovore, po katerih že nekaj časa hrepenite.

Devica: ponedeljek, 4. julij

Vsakič, ko vam nekaj spodleti, to jemljete kot neuspeh. V ponedeljek je čas, da v svoji svoji izkušnji poiščite lekcije, ki vam bodo prišle prav v bodoče in uvidite, da če nekaj ne gre po vaših planih to še ne pomeni, da ste manj vredni.

Tehtnica: sreda, 6. julij

Že dlje časa hrepenite po spremembah, danes pa je čas, da se proti njim premaknite. Sledite svojim občutkom in pokažite sebi ter vesolju, da ste resnično pripravljeni na to, kar si želite.

Škorpijon: sobota, 9. julij

Sobota je odličen čas, da se uskladite s svojimi pristnimi vrednotami ter se osvobodite vsega, kar ni v skladu z vašo notranjostjo. Poskrbite, da ne boste nikoli več žrtvovali svojih občutkov za udobje nekoga drugega.

Strelec: nedelja, 10. julij

Vsi občutki, ki jih občutite, vas usmerjajo proti življenju, ki si ga resnično želite. V nedeljo se jim posvetite, jih sprejmite in sledite; življenje vam bo tako namenilo nepozabne priložnosti, o katerih si prej ne bi upali niti sanjati.

Kozorog: sreda, 6. julij

Posvetite se svoji karieri. Prepričajte se, da ne ostajate v položaju, ki vas ne izpolnjuje samo zaradi straha, da ne boste dobili nič boljšega. Ne bojte se sprejeti nove službe ali se celo obrniti na nadrejenega glede napredovanja. 

Ribi: četrtek, 7. julij

Četrtek bo v znamenju odnosov. Razmislite, koga imate okoli sebe in koliko so vaši odnosi skladni s tem, kar potrebuje vaša notranjost. Čas je, da nehate ugajati drugim in sebe postavite na prvo mesto.