(VIDEO) Za nami je vsakoletni Elanov smučarski dan na Krvavcu! Poglejte, kako smo se imeli

(VIDEO) Za nami je vsakoletni Elanov smučarski dan na Krvavcu! Poglejte, kako smo se imeli (foto: Danijel Čančarević) Danijel Čančarević
27. 1. 2023 Promocijsko sporočilo

Ste se letos z nami spustili po belih strminah in uživali na snegu? 

Kot vsako leto smo tudi tokrat izbrali 5 zmagovalcev, ki so prejeli po dve smučarski karti za Krvavec in se z nami odpravili na nepozabno dogodivščino! Če niste bili z nami, si spodaj v videu oglejte nekaj utrinkov. 

Za nami je še en zimski dan na smučeh, v katerem smo ustvarili mnogo lepih spominov, se zabavali in tudi česa naučili. Udeležencem zagotovo ni žal, da so bili del Elanovega smučarskega dneva! 

Vas zanima, kaj so počeli? 

Udeleženci so imeli priložnost popolnoma brezplačno izpopolniti svoje smučarsko znanje z demonstratorjema smučanja Slovenije in velikima ambasadorjema Elana, ki sta jim dala kar nekaj uporabnih nasvetov. Samo pomislite, kdaj ste sami nazadnje prejeli kakšen smučarski napotek trenerja smučanja?

Danijel Čančarević

Na voljo je bila celotna kolekcija Elanovih smuči, ki so jih udeleženci lahko preizkusili. Samo s testom smuči lahko ugotovite, kakšne smuči potrebujete in ali se bo nakup obrestoval. Teorija žal ni dovolj, saj se lahko vaše nove smuči na snegu obnesejo popolnoma drugače in vam ne ustrezajo tako, kot bi vam morale. Poglejte, kje vse bo Elan še izvedel smučarske teste: Elan smučarski testi. 

Danijel Čančarević

Smučarjem smo priredili tudi zabaven program, zato nam ni bilo dolgčas! Pomerili so se z bivšim eksatlonovcem Janom Čampa v snežnem Exatlonu in na lastni koži izkusili, koliko kondicije je potrebne za takšne športne preizkušnje. In seveda nikogar nismo pustili domov oditi praznih rok - vsak je prejel praktično darilce. 

Za takšno doživetje se zahvaljujemo ekipi Elan in demonstratorjema smučanja Slovenije, naši ekipi Adria Media in Janu Čampa, pa tudi udeležencem, ki so bili odlična družba!

Več o dogajanju preverite še v videu: