Fantastična sladica: Čokoladna štruca
Šparglji: poznate vse njihove zdravilne učinke? (+nakup, priprava in shranjevanje)
Gluten: Tudi tam, kjer ga sploh ne bi pričakovali!
Nasvet trenerja: Katere sladice lahko jem, ko sem na dieti? (+ recept)
Hudičev lonec
Ocvrti sladki njoki
Divjačina po burgundsko
Jagnječja pečenka z brstičnim ohrovtom in krompirjem
Mandlji in hruške: 3 recepti za prvovrstne sladice!
Skutni krofi - posladek, ki še posebej tekne v pustnem času!
Brokolijev narastek
10 najbolj priljubljenih diet vseh časov
Bograč (njegova prestolnica  je Lendava)
Mleto meso s  krompirjem
Telečja obara
Ali drži, da boste postali močni kot Popaj, če boste jedli špinačo?
Lazanja z gobami
Okusna in tradicionalna jed na žlico - ričet
Pomarančni kolački
RECEPT: Korenčkovi in bučkini mafini za zajtrk
Prekmurska bujta repa
Recept za slasten zajtrk: Pogrejte se s sladko kvinojo
Čičerkin humus s pečenimi korenovkami
Pikantni goveji bržolni zrezki
Italijanska paradižnikova juha
Listnati ohrovt: 8 dejstev, zakaj ne sme manjkati na krožniku
Tiramisu rulada z marelicami
Priprava čokoladnega punča:

Najprej čokolado natrgamo na kocke in jo damo v posodo za kuhanje. Prilijemo mleko in posodo pristavimo na štedilnik ter čokolado na nižji temperaturi počasi stopimo. Ko se čokolada popolnoma raztopi v mleku, dodamo rum in sol ter malo povečamo temperaturo, da punč zavre. Pustimo kuhati 3-4 minute, odstavimo z ognja in takoj postrežemo ter uživamo v napitku.
Pustni krofi brez glutena
Italijanska solata z opečenimi kruhovimi kockami