Zvezdnik filmske klasike Sam doma se je rešil krempljev odvisnosti: nove fotografije razkrivajo, kakšen človek je danes

23. 5. 2024
Deli
Zvezdnik filmske klasike Sam doma se je rešil krempljev odvisnosti: nove fotografije razkrivajo, kakšen človek je danes (foto: Profimedia)
Profimedia

Vloga v filmskem hitu Sam doma mu je prinesla slavo in bogastvo, a ga hkrati potisnila na pot samouničenja. Priljubljeni Kevin danes živi povsem drugačno življenje.

Igralca Macaulaya Culkina smo vsi zapomnili kot otroka iz kultne filmske franšize Sam doma, v kateri je upodobil Kevina McCallisterja. A čeprav mu je nepozabna vloga prinesla slavo in bogastvo, ga je hkrati že v najstniških letih pahnila na rob prepada.

Ne spreglejte

Zvezdništvo ga je objelo v svoj močan, železni oklep, ki se je vse bolj in bolj stiskal okrog simpatičnega svetlolasca. Kar je sledilo, je bila velikokrat žal logična posledica slave v mladih letih: hitro je zapadel tudi v odvisnost, zaradi česar je bil pred nekaj leti popolnoma neprepoznaven.

Profimedia

Ko je leta 2012 v javnost prišla njegova fotografija, na kateri je bil krhek in povsem neprepoznaven, so se številni oboževalci zbali zanj. Imel je težave z zakonom, policija ga je ujela, ko je imel pri sebi marihuano, pred leti pa je glede prepovedanih substanc priznal: "Rad jih imam. So kot stari prijatelji. Toda včasih prerasteš svoje prijatelje …"

Preobrat v življenju

In stvari so se dejansko spremenile. Macaulay Culkin je zdaj družinski človek, ki s partnerko Brendo Song vzgaja dva otroka. Paparaci ju pogosto ujamejo med sprehodi po Los Angelesu, nazadnje pa so jih opazili med piknikom s sinovoma.

Profimedia

Prvi sin Dakota (ime je dobil po Culkinovi sestri, ki jo je leta 2008 - stara je bila 29 let - med prečkanjem ceste do smrti zbil avto) se je rodil leta 2021, drugi sin pa je prišel na svet okoli božiča 2022.

Ljubezen, rojena na snemanju

Pred kratkim sta se Brenda in Macaulay tudi zaročila, tuji mediji pa poročajo, da naj bi se dejanjsko že poročila. Podrobnosti njune poroke ostajajo zavite v tančico skrivnosti, a viri trdijo, da sta že izrekla svoje zaobljube. Brenda in Macaulay sta skupaj od leta 2017, spoznala sta se na snemanju filma Changeland.

Profimedia

Za Entertainment Tonight je Brenda povedala, da ju je povezala skupna preteklost, saj sta oba igrala že kot otroka. "Otroški igralci, o tem niti ne govorimo veliko. Le pogledava se v oči in veva, kaj misliva," je povedala Songova, ki je kot otrok igrala v več vlogah na Disneyjevem kanalu.

Novo na Metroplay: "Pilates je veliko več, kot samo modna muha" | Nina Hanžič