Iščete idejo za izlet, pa ste naveličani vodenih ogledov in hoje v hrib? To poletje se odločite za adrenalinske dogodivščine širom Slovenije, ki bodo navdušile celo družino!

1) Poletite 120km/h

V Črni na Koroškem so v začetku julija odprli novo turistično atrakcijo, najdaljšo neprekinjeno jeklenico - zip line, za adrenalinske spuste v Sloveniji. Olimpline ima višinsko razliko med začetno in končno točko 200 metrov, spust po jeklenici traja približno eno minuto, adrenalinski navdušenci pa boste pri tem dosegli hitrost do 120 kilometrov na uro!

Dodaten par kril vam bo med aktivnim poletjem prinesel tudi Red Bull Zero, z novo formulo in brez sladkorja!
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olimpline - Zipline Črna (@olimplinecrna) on

2) Prepustite se brzicam

Dolina reke Soče ponuja številne možnosti za aktiven oddih. Od kajakaštva in raftinga pa do kanjoninga. V poletnih mesecih je ponavadi voda nekoliko nižja in tako rafting postane primeren tudi za ljudi, ki si želijo nekoliko manj adrenalina, ali za družine z otroki. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soča Rafting d.o.o. (@socarafting) on

3) Od višine se zvrti

Slovenija je čudovita. Prav posebno doživetje pa jo je opazovati iz ptičje perspektive! Ste že kdaj preizkusili skok s padalom? Skydive Bovec bo vse ljubitelje adrenalina navdušil s prostim padom z višine 4.000 metrov, skydiving pa je zagotovo ena od najbolj adrenalinskih in nepozabnih izkušenj, ki vam bo dvignila srčni utrip ter (za dlje časa) narisala nasmeh na obrazu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skydive Bovec (@skydivebovec) on

Niste povsem prepričani? 

Za lažje premagovanje adrenalinskih naporov in aktivnosti je tukaj pijača Red Bull brez sladkorja. Z zagotavljanjem enakih kriiil kot pijača Red Bull Energy Drink je Red Bull Zero priročna izbira za aktivno preživljanje prostega časa.

Nova različica Zero ima enake glavne sestavine, a ne vsebuje sladkorja, z 80g kofeina pa bo na vas imela podoben učinek, kot domača skodelica kave.

Več informacij o novem Red Bullu poiščite tukaj
Promocijski material