TO so astrološka znamenja, ki si najbolj želijo kontrolirati svojega partnerja!

TO so astrološka znamenja, ki si najbolj želijo kontrolirati svojega partnerja! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 9. 2021

Nekateri ljudje so že sami po sebi bolj nagnjeni k potrebi po kontroli, kakor drugi. To se lahko odraža tudi v odnosih. Preverite, če tudi vi sodite med znamenja, ki si najbolj želijo kontrolirati svojega partnerja!

Lev

Levi si želijo kontrolirati vse v življenju. Pogosto so tako zelo prepričani, da imajo prav, da niso pripravljeni sprejeti mnenja drugih ljudi. Zaradi izjemne samozavesti in prepričanja vase se lahko zgodi, da bodo tudi od partnerja pričakovali, da se strinja z njimi in počne to, kar oni mislijo, da je prav.

Škorpijon

Škorpijoni najbolje funkcionirajo takrat, ko imajo občutek kontrole - tudi v razmerju. Velikokrat želijo kontrolirati vsa področja svojega in partnerjevega življenja. Zanimalo jih bo, kaj njihov partner počne, s kom in kdaj. Včasih lahko škorpijoni partnerja zaslišujejo že do te mere, da mu je neprijetno. Če se jim pojavi občutek, da jim zadeve uhajajo iz nadzora, je to zanje velika frustracija, ki se lahko kaže z ljubosumjem, posesivnostjo, odmikanjem...

Bik

Biki so lahko trmasti do te stopnje, da si bodo želeli nadzirati in tudi spreminjati druge. Sam občutek kontrole jim ni tako pomemben, kot jim je to, da je "po njihovo". Partnerja si bodo želeli kontrolirati samo zato, da dosežejo svoje in, da se jim ni potrebno prilagajati. Imajo svoja prepričanja, za katerimi trdno stojijo in ob nesoglasjih bodo vztrajali toliko časa, dokler druga oseba ne popusti.

Kozorog

To je znamenje, ki ima rado strukturo. Kozorogi so izjemno disciplinirani in včasih jim to v odnosu povzroča težave. Še posebej takrat, kadar je partner nekoliko bolj sproščen in neorganiziran. Želeli si bodo vse do potankosti načrtovati, saj imajo tako občutek, da so stvari pod nadzorom, kar lahko marsikoga odbije. Nekaterim se kozorogi zdijo celo preveč resni, a je to njihov način delovanja.


Seveda pa z delom na sebi lahko vsako znamenje omili svoje težave, izboljša svoje odnose in zaživi drugače. Če opazite, da želite kontrolirati partnerja, se zazrite vase in razmislite, zakaj je temu tako in kako si lahko pomagate.

Veronika Sivka