VIDEO: Spoznajte izbrane kandidatke za Moj aktivni plan 2020

VIDEO: Spoznajte izbrane kandidatke za Moj aktivni plan 2020 (foto: Danijel Čančarević) Danijel Čančarević
18. 3. 2020

V sklopu Moj aktivni plan 2020 smo izbrali 6 kandidatk, ki se bodo potile pod vodstvom trenerke Atine, glede prehrane pa jim bo svetoval strokovnjak Niko Popović. 

Najprej naj vas razveselimo, da sami ne boste prikrajšani, četudi niste med kandidati, saj vam s prijavo na novice (zgoraj) vsak teden v nabiralniku pustimo nasvete prehranskega strokovnjaka Nika Popovića, video treninge trenerjev Vigorground in druge uporabne nasvete, s katerimi bomo skupaj naredili spremembo v pravo smer!

Zdaj pa spoznajmo 6 kandidatk, pri katerih bomo preobrazbo spremljali od blizu. Kakšne cilje imajo, so nam zaupale v videu, tu pa je še nekaj malenkosti o njih. 

Rosanda

Zaradi operacije kolena zadnji dve leti ni bila veliko aktivna. Njena najljubša športna aktivnost je golf, dvakrat ali trikrat tedensko pa se odpravi na daljši sprehod. Zakaj se je prijavila na Moj aktivni plan 2020, vam pove v videu. 

Romana

Mati dvoletne hčerke, ki je že v preteklosti sama poskrbela za veliko preobrazbo in v dveh letih shujšala za kar 35 kg. Po porodu ji je ostalo nekaj odvečne teže, ima pa še en prav poseben cilj za preoblikovanje postave, ki nam ga je zaupala v videu. 

Bojana

Vadbe v fitnesu do sedaj ni izvajala, rada pa poskrbi za rekreacijo s plesom, v katerem zelo uživa. Občasno se odpravi na sprehod ali na izlet s kolesom. Želi si, da bi gibanje postalo del njenega vsakdana in vsekakor se bomo potrudili, da ji pomagamo ustvariti to navado. Več pa izveste v videu. 

Tanja

Gibanje ji ni tuje, saj je v preteklosti rada obiskovala vodene vadbe, se odpravila na tek v naravo, kjer je zbistrila misli, obožuje pa tudi ples. Zaradi službenih in študentskih obveznosti je vadbo za skoraj 2 leti opustila, sedaj pa se je odločila, da iz sebe napravi srečnejšo in bolj zdravo različico. Zakaj? Izveste v videu. 

Nives

Do 20. leta je bila precej športno aktivna in tudi s prehrano ni imela posebnih težav. Zaradi družine in obveznosti je počasi začela opuščati gibanje, prehrana pa je z nočnim prenajedanjem in sladkarijami zašla v napačno smer. Trenutno si enkrat tedensko privošči daljši sprehod. In pri čem ji bomo pomagali mi? Preverite v videu. 

Aleksandra

V preteklosti ji je pri rekreaciji pomagal osebni trener, kasneje pa se je lotila plavanja, ki ga je čez nekaj časa opustila. Zaveda se, da je čas, da spet poskrbi zase in za svoje zdravje, česar si zagotovo želita tudi nejna otroka. Za kaj se bo trudila, si oglejte spodaj. 

Kandidatke bomo tedensko spremljali pri njihovem procesu in vas obveščali o vseh pozitivnih in negativnih stvareh, ki jih bodo opazile pri sebi. Če se spremembe lotevate skupaj z nami, si tako kot kandidatke beležite počutje, morda naredite fotografija za primerjavo na koncu, ali shranite hlače, ki so vam trenutno prav (in vam bodo na koncu prevelike). 

Za preventivo in varnost pa tudi za lepe nagrade, je poskrbela Merkur zavarovalnica! Na njihovi strani lahko preverite tudi nasvete, s katerimi že danes poskrbite za lepši jutri.